Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Pompa de zugravit Wagner

Pompa de zugravit Wagner

Cuprins:

1. De ce sa folosesti o pompa de zugravit Wagner?
2. Pompe de zugravit
3. Cum trebuie sa folosesc o pompa airless?

Cei care folosesc o pompa de zugravit se bucura de 4 mari avantaje pe santier pe care ti le voi spune in acest articol. O pompa de zugravit WAGNER poate fi o alegere potrivita pentru tine. Descopera mai multe despre aceasta in continuare.

De ce sa folosesti o pompa de zugravit Wagner?

  1. Salvezi timp pe santier 

Cu ajutorul unei pompe airless reusesti sa zugravesti de pana la de 10 ori mai repede. Sunt adesea intrebat cati metri patrati poti sa zugravesti folosind o pompa airless, dar raspunsul este relativ, depinde de mai multi factori precum tehnica de lucru, capacitatea pompei si complexitatea lucrarii. 
 

  1. Reduci cantitatea de material irosita

Poti obtine printr-o singura pulverizare rezultatul pe care ti-l doresti, pe cand folosind un trafalet este adesea nevoit sa aplici mai multe straturi de material pentru a obtine un perete acoperit in mod uniform. 
 

  1. Poti sa iti cresti veniturile

Avand in vedere ca poti sa lucrezi mai repede si mai bine, ai oportuntiatea de a lua mai multe lucrari intr-o singura luna si evident sa iti cresti profitul. 
 

  1. Depui mai putin efort fizic

Folosind o pompa airless, manevrezi simplu si usor pistolul de pulverizare, iar datorita accesoriilor pe care le poti adauga scapi si de alte eforturi pe care le implica aceasta meserie. 

De exemplu, poti alege sa atasezi o extensie pistolului de pulverizare si astfel vei scapa de durerile de spate intrucat nu va mai trebui sa depui efort suplimentar pentru a acoperi cu material peretii inalti si tavanul. 

Pompe de zugravit 

Exista diferite tipuri de pompe de zugravit care se clasifica in functie de brand, capacitate si modul de functionare. In acest articol voi vorbi despre POMPELE DE ZUGRAVIT WAGNER

Wagner produce pompe pe membrana, pompa pe piston sau pompa pe snec. 

  • Pompele pe membrana sunt recomandate pentru materiale cu o vascozitate mica spre medie. 
  • Pompele pe piston pot pulveriza diferite tipuri de aplicatii care prezinta o vascozitate medie spre mare. 
  • Pompele pe snec sunt create special pentru a pulveriza materiale vascoase.

Dintre pompele de zugravit de la Wagner, una dintre cele mai populare de pe Airless Consulting este pompa de vopsit Wagner SuperFinish 23 PRO HEA Spraypack




Aceasta pompa este recomandata celor care au parte de lucrari de tipul case si apartamente. Are o capacitate de pulverizare de 2.6 litri pe minut, este usor de transportat si este o pompa pe membrana potrivita pentru a pulveriza lacuri, vopsele, baituri, lavabile, solutii de ignifugat. 

Apasa aici si vezi care e diferenta dintre o pompa Wagner PRO si PLUS. 



Cum trebuie sa folosesc o pompa airless?  

La inceput poate parea dificil sa folosesti o pompa airless, insa daca ai in vedere urmatoarele lucruri te vei obisnui rapid sa lucrezi cu ea si vei obtine rezultatele pe care ti le doresti. Iata o serie de sfaturi pentru cei la inceput de drum:

  1. Foloseste un echipament de zugravit care sa iti ofere flexibilitatea, confortul si protectia necesara 
  2. Inainte de a pulveriza material pe suprafata pe care o ai de acoperit, regleaza presiunea pompei si testeaz-o
  3. Pastează o distanta de aproximativ 30 de centimetri fata de perete si formeaza un unghi de 90 de grade cu acesta. Incepe sa misti usor mana inainte de a apasa pe tragaci. 
  4. Suprapune usor peste linia de pulverizare anterioara urmatorul jet de pulverizare pentru a obtine un rezultat uniform 

 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber.

Afla mai multe despre povestea Airless Consulting .

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!