Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Pompa airless - cu membrană, piston sau șnec?

Pompa airless - cu membrană, piston sau șnec?

Cuprins:

1. Pompe Airless
2. Pompă airless cu membrană
3. Pompele airless cu piston
4. Pompele airless cu șnec

Pompa airless este un instrument de zugravit profesional, iar astazi vreau sa-ti spun mai multe despre pompele airless, despre cate tipuri de pompe airless exista si care este alegerea potrivita in functie de nevoile proiectului tau. Pompa airless este un instrument de zugravit profesional.

La Airless Consulting avem parte doar de produse din gama profesionala, care ajuta fiecare meserias de succes sa realizeze lucrari de zugravit la o calitate superioara si intr-un timp mult mai scurt. Afla mai multe despre acestea in continuare. 
 

Pompe Airless

 

Pompele airless folosesc un mecanism de presiune pentru a determina pulverizarea fina si uniforma a vopselei pe suprafata de acoperit. Exista 3 tipuri de pompe airless:

  • Pompa cu membrana
  • Pompa cu piston
  • Pompa cu snec

Dar care este diferenta dintre ele? Descopera in continuare.


Pompa airless cu membrana

 

Pompele pe membrana sunt pompe cu o durata de viata ridicata si foarte eficiente cand vine vorba de materiale cu o vascozitate mica spre medie.

Atentie: este foarte important sa intretii corespunzator pompa si sa o cureti adecvat; altfel, scurtezi durata de viata a pompei. 

Constructia lor este una relativ simpla, ceea ce le face usor de reparat. 

Modelul pompei cu membrana airless se alege in functie de volumul de lucru si vascozitatea materialelor pe care vrei sa le pulverizezi, insa toate sunt potrivite pentru lucrari mici si medii.

Important: 

Pompele cu membrana nu pot pulveriza gleturi sau materiale cu o vascozitate ridicata.

Daca pompa cu membrana se potriveste nevoilor tale de lucru, descopera modelele disponibile pe Airless Consulting:Pompele airless cu piston

 

Pompele cu piston pot fi impartite in trei categorii. Pompe de capacitate:

  • mica 
  • medie 
  • mare

 

Pompele cu piston, de capacitate mare, sunt pompe care pot pulveriza materiale vascoase precum gleturi, hidroizolatii, materiale bituminoase etc.

Constructia lor este un pic mai complexa, existand mai multe piese de uzura, insa intretinute corespunzator sunt pompe cu o durata de viata ridicata si sunt extrem de eficiente pentru foarte multe tipuri de materiale.

Iata cateva dintre pompele airless cu piston de pe Airless Consulting:Pompele airless cu snec

 

Pompele cu snec sunt pompe de capacitate mare si sunt potrivite pentru materiale vascoase precum gleturi, adezivi si tencuieli decorative.

Acestea sunt utilizate in general pentru lucrari mari. Au o constructie simpla, fiind destul de usor de schimbat piesele consumabile.

Descopera pompele airless cu snec de pe Airless Consulting:
Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

Vezi pompe airless

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!