Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Pompa airless pentru glet - care e potrivită pentru mine?

Pompa airless pentru glet - care e potrivită pentru mine?

Cuprins:

1. Ce tipuri de glet vei folosi?
2. Ce tipuri de pompe airless pentru glet există?
3. SFAT

Exista multe tipuri de pompe airless, fiecare avand capacitati diferite si fiind potrivite pentru a pulveriza unul sau mai multe tipuri de materiale. Astazi, o sa-ti spun, luand in considerare propria mea experienta, care este pompa airless pentru glet potrivita pentru tine in functie de diversi factori. 

Ce tipuri de glet vei folosi?

 

Aceasta este prima intrebare care te ajuta sa faci alegerea potrivita. Exista doua tipuri de glet: gletul gata preparat sau gletul la sac.

Pompele de glet au fost concepute pentru a lucra cu materiale gata preparate, dar in estul Europei inca se lucreaza cu gleturi la sac. Acest fapt nu inseamna ca pompa nu functioneaza cu gleturi insacuite - gleturi la care pregatesti materialul inainte - ci doar ca e important sa intelegi efectele pe care le determina fiecare.

Ce tipuri de pompe airless pentru glet exista?

  • Exista pompe mixte - pentru gleturi si vopsele lavabile

 

 

Din punctul meu de vedere, e simplu, daca folosesti gleturi gata preparate poti sa faci achizitia unei pompe mixte care da gleturi si vopsele lavabile cum ar fi: 

 

Daca folosesti o pompa de acest gen pentru gleturi care nu sunt gata preparate, ele vor functiona, insa problema vine cand discutam despre gradul de uzura. Acesta va fi mai mare, deci consumabilele vor fi schimbate mai des.
 

 

 

Din propria experienta, iti recomand daca lucrezi cu materiale de la sac, sa alegi o pompa care este fabricata sa pulverizeze materiale cu o vascozitate si o granulatie mai ridicata cum ar fi:

  • Graco T-MAX 506, 657, 6912 



Pompa Euromair JETMIX 100 este alegerea ideala daca vrei o pompa cu malaxare integrata ( pui sacul si materialul se prepara singur).

La pompele T-MAX poti atasa un malaxor separat cum ar fi malaxorul Euromair MIXPRO 70.

Aceste pompe sunt realizate ca sa functioneze mai bine cu gleturile de la noi si uzura nu va fi atat de ridicata. Sunt pompe extrem de fiabile, pe care eu le-am testat personal impreuna cu echipa de zugravi si pot sa va spun ca feedback-ul este imbucurator pentru toate aceste modele. 

SFAT

Chiar daca nu fac lucrari industriale, eu aleg pompa pentru glet Graco T-MAX 657 sau Minijet 120. De ce? Pentru ca la aceste pompe poti sa faci si gletul un pic mai vascos fata de modelele mai mici si au un debit un pic mai mare. 

Daca ai parte de lucrari industriale, cum ar fi o hala sau un bloc, poti alege tot aceste modele. O alternativa ar fi sa mergi pe varianta JETMIX 100. Astfel, rezolvi cu un singur utilaj si partea de pompare si partea de malaxare a materialului. 

Pompa de la Graco T-MAX 6912  este facuta sa reziste in cele mai grele conditii. Aceasta are un debit de 12 litri/minut, suficient pentru o echipa de 10 oameni.

Achizitioneaza o pompa supradimensionata pentru ca in calitate de zugrav tinzi sa vrei sa te extinzi. Iti recomand sa iei o pompa mai mare si astfel esti pregatit sa faci fata si unei lucrari mai complexe.

Sper ca acum poti sa alegi pompa airless pentru glet potrivita pentru lucrarile tale.


Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

Vezi pompe de glet

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!