Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Pistol de vopsit Graco UltraMax Handheld

Pistol de vopsit Graco UltraMax Handheld

Poti alege produse profesionale de zugravit indiferent de dimensiunea lucrarilor tale. Exista pompe de vopsit airless fabricate pentru realizarea proiectelor mici, medii si mari. Astazi vreau sa iti prezint una dintre cele mai mici pompe existente la ora actuala pe piata, care este in acelasi timp o scula profesionala de zugravit: un pistol de vopsit Graco UltraMax Handheld.

Pistol de vopsit Graco UltraMax Handheld 

Acest pistol de vopsit functioneaza pe baza de baterii, baterii Dewalt. Vei avea o flexibilitate ridicata in momentul utilizarii si te vei putea misca usor si rapid pentru a duce la bun sfarsit lucrarea pe care o realizezi. 
 

Flexibilitate

Pistolul de vopsit prezinta un recipient in care vei introduce materialul pe care vrei sa il pulverizezi. Un mare avantaj al acestui instrument profesional de zugravit este reprezentat de faptul ca functioneaza sub forma de vacuum. 

Indiferent de pozitia in care folosesti pompa airless, vopseaua va fi intotdeauna absorbita de catre sistemul de pulverizare. 

La achizitionare vei primi 2 duze. O duza 514 si o duza 410. Retine ca duza maxima pe care o poti folosi pentru UltraMax Handheld este duza 516. 

Nu poti atasa o duza mai mare pentru ca pistolul de vopsit nu va putea crea presiunea necesara pulverizarii unui material compatibil cu o duza de aceasta marime. Atomizarea vopselei va fi ingreunata, iar stratul pe care il vei pulveriza nu va fi uniform. 
 

Depozitare

Aceasta pompa mica profesionala vine impreuna cu o geanta de transport. Cu ajutorul acesteia o vei putea depozita in conditii normale si o vei putea transporta fara probleme.
 

Fiabilitate

Paharul FlexLiner are o capacitate de 1 litru. Vei primi 4 astfel de pahare in momentul achizitionarii pistolului de vopsit. Dupa fiecare utilizare, poti spala paharul pentru vopsea si il vei putea reutiliza. 

Odata cu uzarea acestor 4 pahare, poti alege un set de pahare FlexLiner format din 25 de bucati care sa-ti fie de folos pe termen lung. 

Pompa vine in dotare cu filtre care impiedica trecerea impuritatilor din vopsea catre pulverizare. De asemenea, prezinta si capacele de vacuum care permit absorbtia vopselei din orice pozitie. 
 

Baterii

Vei primi un acumulator cu ajutorul caruia poti incarca cele doua baterii Dewalt ale pistolului de vopsit. In plus, vei avea si un adaptor pentru priza. 

Bateriile pot fi schimbate foarte usor. La fel ca si la o masina de infiletat. 
 

Cui ii recomand un pistol de vopsit?

Recomand folosirea acestui pistol de vopsit profesional celor care vor sa vopseasca piese de mobilier sau rama unui geam. Poate fi folosit si pentru a realiza mici retusuri peretilor, insa NU este recomandat pentru suprafete mari. 

Daca majoritatea lucrarilor tale sunt reprezentate de case sau apartament, cu siguranta acest produs de zugravit nu este pentru tine. In schimb, iti recomand utilizarea unei pompe de zugravit Graco GX21. 
 

Pompa Graco GX21 este pompa airless ideala pentru zugravii la inceput de drum. 

Afla mai multe desprea aceasta pompa airless - click aici. 
 

 


Un echipament profesional de vopsit sau gletuit te va ajuta intotdeauna sa realizezi o lucrare de o calitate superioara intr-un timp scurt. 
 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numărul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting apasand aici.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!