Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Curatarea si intretinerea pompelor airless

Curatarea si intretinerea pompelor airless

Cuprins:

1. Curatarea
2. Intretinerea

O pompa airless este o investitie pe termen lung, insa curatarea si intretinerea acesteia este extrem de importanta pentru a te asigura ca o vizita la service nu va fi in programul tau pentru cat mai mult timp.

Asadar, afla in acest articol care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a curata eficient pompa ta airless si ce produse de intretinere iti vin in ajutor pentru a avea grija de aceasta.

Curatarea

Curatarea corecta a unei pompe airless nu iti va fura foarte mult timp.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi:

  1. Inlatura materialul care a ramas in galeria de admisie
  2. Inlatura duza si suportul acesteia, seteaza pompa pentru a aspira apa si astfel, reziduurile de material din pompa si furtun vor fi eliminate
  3. Curatati pulverizatorul cu apa.
  4. Curata filtrul de admisie tot cu apa, dezasambleaza-l si periaza-l.
  5. Curata suportul de duza si duza.

Intretinerea

Pentru a reduce gradul de uzura al pompei airless iti recomand sa folosesti produse profesioniste de intretinere. Exista trei tipuri de pompe airless - cu membrana, piston sau snec. Afla mai multe despre ele in acest articol, apasa aici.
 

1.Pompe cu membrana

Acestea au un principiu simplu de functionare si nu au multe piese de schimb. O data pe an iti recomand sa ii inlocuiesti uleiul din baia de ulei, cu mentiunea ca daca folosesti pompa foarte des inlocuirea uleiului poate fi mai frecventa.

 

2.Pompe pe piston

Pentru pompele pe piston iti recomand kitul de intretinere care contine un ulei de ungere pentru piston, o clepsidra pentru duze si un lichid de intretinere.

Inainte de fiecare utilizare a pompei, unge pistonul cu uleiul corespunzator. Astfel, aceasta si garniturile nu se vor uza prematur.

Lichidul de intretinere se dilueaza cu apa si se foloseste doar atunci cand pompa airless este deja curatata. Daca nu mai folositi pompa chiar si doar o saptamana, injectati acest lichid in pompa pana este scos pe retur, apoi opriti pompa.

Atunci cand veti reutiliza pompa, puteti colecta lichidul si sa il refolositi. Astfel, un litru de lichid de intretinere va putea fi folosit foarte mult timp.
 

3.Pompe cu snec

Pentru pompele cu snec iti recomand ca atunci cand depozitezi pompa mai mult timp, snecul sa fie plasat intr-un lichid special, astfel incat atunci cand pornesti pompa snecul sa nu se intepeneasca.

Toate pompele airless presupun intretinerea duzelor.

Duzele pompei au nevoie de intretinere corespunzatoare. Clepsidra TipClean este alegerea potrivita pentru a-ti depozita duzele, fara a intra in contact pielea cu lichidul de intretinere, datorita modului in care este construit produsul.

Previno aparitia problemelor si salveaza timpul pierdut la service. Curata si intretine pompa airless corespunzator.

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

 

Vezi produse de întreținere

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!