Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Cum sa faci mai multi bani din zugravit in 3 pasi simpli?

Cum sa faci mai multi bani din zugravit in 3 pasi simpli?

Cuprins:

1. Cum sa faci mai multi bani din zugravit?
2. Cum calculez in cat timp imi scot investitia?
3. Totusi, in cat timp iti scoti investitia?

Cauti un raspuns la intrebarea ”Cum sa faci mai multi bani din zugravit?”? Descopera metoda noastra de scalare a veniturilor lunar.

Serviciile prestate de un zugrav au devenit din ce in ce mai cerute in ultimii ani, iar numarul de mesteri profesionisti a scazut.

Astfel, cererea este foarte mare, iar oferta nu raspunde in totalitate acesteia. De exemplu, am auzit numeroase persoane care se plang ca nu gasesc un mester care sa le zugrsaveasca casa sau apartamentul pentru ca toti au lucrari progrmate cu luni bune inainte. Asadar, care e solutia?

Exista varianta sa poti scurta timpul alocat unei lucrari fara sa iti afectezi performanta? Da, achizitionezi o POMPA AIRLESS. 

 

Odata ce alegi sa vezi o pompa airless ca pe o investite pe termen lung, perceptia ta se va schimba fata de modul in care obisnuiai sa lucrezi pana acum. Cunosc mesteri profesionisti, clienti Airless Consulting, care mi-au marturisit ca lucreaza cu aceeasi pompa de peste 7 ani. 
 

Cum sa faci mai multi bani din zugravit?

Eu am 3 pasi simpli prin care scalez veniturile de la o luna la alta. 

  1. Achizitionez unelte de zugravit PROFESIONALE care sa ma ajute sa-mi fac treaba mai repede, sa scad efortul depus si sa pot realiza mult mai multe lucrari 
  2. Imi perfectionez tehnica de lucru pentru a obtine rezultate de calitate in cel mai eficient mod 
  3. Incep sa fac mai mult profit si sa imi maresc echipa de lucru astfel incat sa pot acoperi si mai multe lucrari in acelasi timp 

Ce faci dupa? Reiei procesul si devii din ce in ce mai bun la meseria ta. 
 

Cum calculez in cat timp imi scot investitia?

Sa presupunem ca te numeri printre zugravii profesionisti care realizeaza cel mai frecvent lucrari de tipul case si apartamente.

 In acest caz, sa zicem ca te gandesti sa achizitionezi cea mai populara pompa de zugravit de pe Airless Consulting si anume pompa de vopsit Graco GX21, kitul complet. Vrei sa achizitionezi aceasta varianta pentru ca vine la pachet cu o serie de accesorii care te ajuta sa-ti faci treaba mult mai bine si este si mai avantajoasa ca pret. 

 


Practic, te gandesti la toate beneficiile pe care le vei obtine in urma achizitionarii:

  • O pompa de vopsit profesionala cu care lucrezi mai rapid si obtii o pulverizare uniforma
  • Suport de duza, duza si un set de filtre care au rolul de a elibera cantitatea potrivita de material, de a reda raza de pulverizare si de a se asigura ca micile particule de impuritati din material nu ajung pe suprafata pe care o acoperi 
  • Un set de extensii cu ajutorul carora vei depune mai putin efort atunci cand vei acoperi pereti inalti si tavane astfel incat nu vei mai experimenta dureri de spate din cauza acestei etape
  • Produse de intretinere care sa prelungeasca durata de viata a pompei de vopsit si a accesoriilor, produse care reduc sansa ca pompa sa nu mai functioneze si te scapa de cheltuieli neprevazute

 

In urma acestor beneficii decizi sa achizitionezi kitul in valoare de 6999.98 lei, valoare pe care o poti achita in 24 de rate prin programul TBI Pay prin care poti obtine imprumutul in mai putin de 10 minute chiar si confortul casei tale, 100% online. 
 

Totusi, in cat timp iti scoti investitia?

Sa presupunem ca un metru patrat de vopsit costa 5 lei mp. Pompa isi scoate banii in primii 1400 metrii patrati. Dar cu totii stim ca preturile practicate in realitate sunt mult mai mari de 5 lei. 

O casa, are aproximativ 500 metri patrati de vopsit. Deci, primele 3 case si pompa deja e pe profit. Sa nu mai vorbim de faptul ca 500 de metri patrati ii vopsesti in 4-5 ore. Practic randamentul este de 2500 lei intr-un interval de cateva ore. Este imposibil manual sa faci o asa suprafata intr-un timp atat de scurt.

Practic, daca alegi sa nu investesti intr-o pompa de zugravit, PIERZI BANI. Folosind trafaletul o sa poti realiza mult mai putine lucrari si vei ramane in spatele competitorilor tai care poate au ales sa ofere servicii mai rapid printr-o investitie facuta acum. 

Alege sa adopti un stil de lucru care sa te duca tot mai aproape de atingerea obiectivelor tale profesionale. Cu o tehnica bine la pus, unelte profesionale si o echipa determinata, suntem siguri ca vei reusi sa faci mai multi bani si sa ai parte de tot mai multe lucrari.

 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting apasand aici.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!