Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Cum folosesc pistolul de pulverizare in siguranta?

Cum folosesc pistolul de pulverizare in siguranta?

Este important ca atunci cand ne aflam pe santierul de lucru sa luam mereu masurile de siguranta necesare pentru a evita orice fel de accident. Astazi iti voi spune cum folosesc corect pistolul de pulverizare al pompei airless pentru a ma asigura ca nu pun in pericol pe nimeni. 

Pompa airless foloseste presiuni ridicate pentru a pulveriza materialul. De multe ori exista diferite substante in material care pot dauna pielii. Asadar, iti recomand sa-ti intre in mana urmatoarele obiceiuri:
 

  1. Inchid pistolul de pulverizare

Declansatorul dispune de o siguranta care odata blocata nu va mai permite eliberarea materialului. Asadar, daca vei apasa tragaci accidental si mana ta se afla in fata pistolului de pulverizare, elimini pericolul de a te rani. 

Blocarea declansatorului se realizeaza in cele mai multe cazuri prin rotire sau glisare. Fa un reflex din a bloca declansatorul si asigura-te ca eviti orice fel de pericol. 
 

  1. Presiunea la zero 

Se intampla adesea ca presiunea cu care lucrezi sa nu fie complet eliberata din interiorul pompei airless, iar atunci cand inlocuiesti o piesa de schimb, chiar si la pistolul de pulverizare, sa te confrunti cu anumite probleme. 

Daca inca exista presiune pe instalatie, spre pistolul de pulverizare, atunci cand schimbi rac-ul sau duza, risti sa apesi din greseala pe tragaci, iar duza sau rac-ul sa se blocheze din cauza presiunii ramase. 

Iti recomand sa eliberezi presiunea complet in momentul in care vrei sa faci orice fel de modificare pistolului de pulverizare sau vrei sa il cureti, pentru a evita accidentele si blocajele.
 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 


Vezi pistoale de pulverizare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!