Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Cum am reusit sa ajut un client sa economiseasca 2200 de euro?

Cum am reusit sa ajut un client sa economiseasca 2200 de euro?
 

Sunt bucuros ca alti mesteri profesionisti apeleaza la mine cand sunt pe punctul de a face o decizie legata de achizitionarea unei pompe airless. Acum ceva timp, am fost contactat de un meserias si am reusit sa il ajut sa economiseasca 2200 de euro. 

 

Cum am reusit sa ajut un client sa economiseasca 2200 de euro?

 

Sa va povestesc cum s-a intamplat totul. 

Intr-o zi am primit un mesaj pe Instagram in care mi-a fost adresata urmatoarea intrebare:

 

”Am de vopsit 1000 m2 de tabla. Deja folosesc pompa Graco GX21, am toate duzele potrivite pentru aceasta, dar intentionez sa cumpar un Wagner SF 23 Pro. L-am gasit la 2200 de euro. Ce parere ai?”

 

Iata raspunsul meu:

 

”Daca ai deja o pompa de vopsit Graco GX21, nu cred ca ai nevoie de o pompa Wagner SF 23. Sunt destul de asemanatoare. Poti utiliza pompa Graco GX21 pentru a pulveriza vopsea pe baza de ulei, fara nicio problema.”

 

Apoi, a urmat o discutie in care am stabilit toate detaliile pentru a putea aplica materialul dorit.

Simplu si rapid. 

 

In cazul in care te afli in aceeasi situatie si vrei sa aplici vopsea pe baza de ulei folosind o pompa de zugravit Graco GX21 trebuie sa ti cont de 2 aspecte importante:

   

Vopseaua pe baza de ulei este mai putin vascoasa decat vopseaua lavabila. Motiv pentru care iti recomand sa schimbi filtrul care se afla in interiorul pistolului de pulverizare. Astfel, vei filtra perfect materialul. 

   

Ai nevoie de 10 litri de diluant pentru a curata in profunzime pompa Graco GX21. Apoi, aspira apa pentru a elimina orice urma de diluant din circuitul de pulverizare al pompei airless. Dupa iti recomand sa folosesti lichidul Pump Armor, tot de la Graco.


 

 

Am folosit pompa de vopsit GRACO GX21 pentru pulverizarea multor tipuri de materiale. Este o pompa care iti permite sa aplici:

  • Vopsea lavabila

  • Baituri

  • Vopsea pe baza de ulei

  • Solutii de ignifugat 

  • Lacuri 

 

Pompa Graco GX21 este cea mai populara pompa airless de pe Airless Consutling tocmai datorita fiabilitatii sale ridicate. Iti permite sa aplici diverse materiale, poti inlocui chiar tu, direct pe santier, piesele de schimb, este usor de transportat si de depozitat. 

 

Aceasta are un debit de 1,8 litri pe minut, este o pompa airless pe piston si este ideala pentru mesteri care au lucrari frecvente de tipul case si apartamente. Daca esti interesat sa descoperi mai multe detalii despre aceasta pompa profesionala airless, vizioneaza videoclipul de mai jos.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!