Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Cum aleg o pompa airless?

Cum aleg o pompa airless?

”Ce pompa mi se potriveste? Cum sa imi aleg pompa de glet sau pompa de zugravit? Care e cea mai buna metoda pentru a alege o pompa airless profesionala? Cum aleg o pompa airless?”

Am auzit aceste intrebari de foarte multe ori si este perfect normal sa le ai. Mi-as fi dorit si eu sa existe cineva care sa ma indrume la inceput de drum sau care sa-mi dea un sfat avizat. Vestea buna pentru tine este ca sunt un specialist in pompe airless si am sa-ti spun cei mai importanti 3 factori de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o pompa profesionala, indiferent daca e o pompa de zugravit / vopsit sau o pompa de glet. 
 

Cum aleg o pompa airless?


1.Material

Atunci cand alegi un pulverizator fara aer trebuie sa te gandesti in primul si-n primul rand la tipul de material pe care vrei sa-l aplici. Exista destul de multe tipuri de materiale, unele mai vascoase, altele mai putin vascoase, altele au granulatie, altele particule mecanice inauntru.

Acum o sa-mi spuneti: ”Da Sergiu, eu vreau o pompa profesionala buna la toate.” 

Din pacate inca nu s-a inventat o pompa airless care sa performeze 100% pentru orice tip de material, insa exista pompe mixte. 

Cu ajutorul unei pompe mixte poti pulveriza lavabila, glet, adezivi, tencuiala decorativa, insa trebuie sa ai in vedere faptul ca nici o pompa nu o sa functioneze identic pentru fiecare aplicatie.  

Fiecare pompa airless este fabricata pentru a performa la maxim cu un anumit tip de material, iar pentru restul va performa la un nivel putin mai scazut. 

 

2.Dimensiunea lucrarilor 

Dupa ce iti alegi o categorie de materiale pe care vrei sa le pulverizezi cu pompa profesionala, trebuie sa determini capacitatea pompei airless pe care vrei sa o achizitionezi.

Este important sa stii care este in medie dimensiunea lucrarilor tale pentru a-ti da seama daca ai nevoie de o pompa airless pentru proiecte mici, proiecte medii sau proiecte mari. 

Atunci cand determini acest lucru, nu trebuie sa te gandesti doar la urmatoarea lucrare pe care o vei faci, ci trebuie sa ai o viziune retrospectiva. Ia in considerare dimensiunea medie a lucrarilor tale din ultimul an. Astfel, iti poti face o idee de ce pompa airless ai nevoie. 

Exista pompe mici, pentru lucrari de pana in 500 de metri patrati, pompe medii pentru lucrari de 500 - 1500 m2 si pompe mari pentru lucrari de pana la 5000 de m2.

 

3.Fiabilitatea pompei airless

Pompa trebuie sa fie profesionala si fiabila. Ce inseamna asta?

Pentru o pompa profesionala vei gasi mereu piese de schimb, piese consumabile. Acest lucru iti permite chiar sa folosesti aceeasi pompa o viata intreaga cu mentiunea ca pompa airless trebuie curatata si intretinuta corespunzator. 

Daca alegi o pompa hobby, vei intampina o dificultate atunci cand vrei sa cauti piese de schimb. Cel mai probabil va trebui sa arunci pompa. Afla mai multe despre diferenta dintre o pompa hobby si o pompa profesionala aici. Sau urmareste videoclipul de mai jos.

 


Alege sa investesti in achizitionarea unei pompe airless potrivita pentru tine. Da, achizitionarea unei pompe airless  este cu adevarat o investitie pentru ca utilizand-o vei genera mai mult profit. 

Pompa te ajuta sa scurtezi cu pana la de 10 ori timpul dedicat unei lucrari. Vei putea sa ai si mai multe proiecte fara sa adaugi ore in plus la orarul tau de munca. 

Daca vrei sa faci bani ai nevoie de pompe si echipamente profesionale care sa te ajute. 

Care e setul de livrare standard al unei pompe airless?

  • pompa completa
  • furtunul care poate fi de diferite dimensiuni in functie de capacitatea pompei
  • pistolul de pulverizare ( care rezista la diferite presiuni – 250 bari, 500 bari)
  • duza de pulverizare
  • suportul de duza (rac)
  • supape

Există trei tipuri de pompe airless: pompe cu membrana, pompe cu piston și pompe cu snec. Afla care sunt partile consumabile la fiecare pompa in acest articol - click aici. 

Iata ce usor e sa aplici glet cu ajutorul unei pompe airless.

 


Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

Vezi pompe airless

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!