Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Cele mai bune pompe de zugravit de pe Airless Consulting

Cele mai bune pompe de zugravit de pe Airless Consulting

Am facut o lista cu cele mai bune pompe de zugravit de pe Airless Consulting, preferate de mesterii profesionisti care ne aleg ca partener de incredere cand vine vorba de pompe de zugravit, accesorii pentru pompe si unelte de calitate. 

Ce este de fapt o pompa de zugravit? 

O pompa de zugravit este un aparat profesional de pulverizat material care asigura o acoperire uniforma a oricarei suprafete. Materialul este transmis catre pistolul de pulverizare prin intermediul presiunii create de sistemul de pompare al acesteia. 

Cele mai bune pompe de zugravit iti ofera flexibilitate de miscare pe santier, manevrarea cu usurinta a pistolului de pulverizare, pulverizarea fina a materialului pe perete sau tavan si un proces de lucru eficient. 

Cate tipuri de pompe pentru zugravit exista?

Exista doua tipuri de pompe airless pentru zugravit care se diferentiaza prin modul in care este creata presiunea necesara pulverizarii. Astfel, exista:

  • Pompe pe piston de zugravit 

Dintre pompele pe piston de zugravit, vom mentiona cea mai populara pompa pentru fiecare tip de lucrare: 
 

Case & Apartamente 

Pompa de vopsit Graco GX21

Cea mai populara pompa de zugravit pe piston, recomandata pentru case si apartamente, este pompa de vopsit GRACO GX21 recunoscuta pentru gradul sau de fiabilitate ridicat si calitatea pulverizarii pe care o asigura. 


Poti schimba orice piesa consumabila direct pe santier fara sa ai nevoie de cunostinte tehnice aprofundate. Debitul de material eliberat pe minut este de 1,8 litri pe minut. 

 



Blocuri & Hale 

Pompa de vopsit Graco Ultra-MAX-795 Procontractor

 



Aceasta este cea mai populara pompa de zugravit pe piston, recomandata pentru blocuri si hale. Are un debit de 4,1 litri pe minut.


Echipa noastra a reusit sa aplice un strat de vopsea intr-o singura zi de lucru intr-un bloc cu 4 etaje. 

 


 
  • Pompe pe membrana 

Case & Apartamente 

Pompa de vopsit Wagner SuperFinish 23 PRO HEA Spraypack 1.3kW

Aceasta este una dintre cele mai bune pompe de zugravit de la Wagner pentru lucrari de mici dimensiuni avand un debit de 2.6 litri pe minut. Este potrivita pentru a aplica o serie de materiale precum lacuri, baituri, solutii de ignifugat sau vopsele. 


Care sunt caracteristicile de baze ale pompelor?

Cele mai bune pompe de zugravit sunt caracterizate de urmatoarele caracteristici tehncie:

  • Debitul de material eliberat pe minut 
  • Presiunea maxima care poate fi folosita 
  • Lungimea furtunului si cea mai mare marime a duzei care poate fi atasata 
  • Puterea motorului si datele despre alimentarea electrica 
  • Greutatea 
 


Cum ne putem alege singuri propriul model?

O pompa de zugravit se alege in functie de dimensiunea lucrarilor pe care le realizezi. Oferim consultanta gratuita pentru a-ti face o recomandare personalizata. Pe Airless Consulting gasesti doar pompe de zugravit de la branduri cunoscute din domeniu precum Graco, Titan, Wagner, Euromair. 

 

La ce trebuie sa fim atenti cand vrem sa achizitionam un model? 

Alegerea unui model de pompa de zugravit trebuie sa se realizeze in functie de debitul de material pe care il elibereaza pe minut si de modul de functionare. Astfel, pompele pe piston au o constructie mai complexa si pot pulveriza materiale cu o vascozitate mica spre medie, iar pompele pe membrana au o constructie mai simpla si pot pulveriza doar materiale cu o vascozitate redusa. 

 

Recomandarile noastre 

Foloseste produse de intretinere profesionale pentru a reduce gradul de uzura al pompei de zugravit. 


 

Nu pulveriza material in aceeasi camera cu pompa de zugravit pentru a nu prelungi timpul pe care il dedici curatarii pompei si pentru a nu determina deteriorarea prematura a pompei. 

Alege un set de extensii pe care sa il folosesti pe santier. Extensia se ataseaza pe pistolul de pulverizare si te ajuta sa aplici material pe peretii inalti si tavan cu mai putin efort. 

 

 



Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!