Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Cele mai bune pompe de zugravit cu lavabila pentru lucrari mici de pe Airless Consulting

Cele mai bune pompe de zugravit cu lavabila pentru lucrari mici de pe Airless Consulting

Cuprins:

1. Pompa Graco GXFF

2. Pompa Graco GX21

3. Pompa Graco 390 PC STAND

4. Pompa Graco ST- MAX-II 595PC

5. Pompa Wagner ProSpray 3.20

Daca in portofoliul tau de activitate ai cel mai adesea de zugravit case si apartamente de pana in 500 de metri patrati atunci ai nevoie de o pompa airless de capacitate mica care sa-ti vina in ajutor la fiecare lucrare. Daca te-ai hotarat ca vrei sa faci o schimbare in bine pentru viitorul tau si sa devii un zugrav profesionist, iata cele mai bune pompe de zugravit cu lavabila pentru lucrari mici, recomandate de noi:
 

Top 5 cele mai bune pompe de zugravit pentru lucrari mai mici de 500 m2

 

  1. Pompa Graco GXFF



Pompa de zugravit Graco GXFF are un debit de 1.4 litri pe minut, o presiune maxima de lucru de 207 bari și o lungime maximă a furtunului de 7.5 metri. Poti alege fie varianta pe baterii care iti asigura o flexibilitate ridicata pe santier, fie varianta care necesita o sursa de curent pentru a pune in functiune pompa. Oricare dintre variante este potrivita - in functie de nevoile pe care le impun lucrarile pe care le realizezi. Pompa este potrivita pentru urmatoarele materiale : lacuri, vopsele, baituri, lavabile, solutii de ignifugat. Livrarea standard include o pompa cu accesori (furtun, pistol, duza de pulverizare si suport de duza).




 
  1. Pompa Graco GX21



Pompa de vopsit Graco GX 21 este cea mai vanduta pompa de zugravit airless de capacitate mica la ora actuala. Are un debit de 1.8 litri pe minut, o presiune maxima de 207 bari si o lungime maxima a furtunului de 15 metri. 

Aceasta este cea mai populara pompa de capacitate mica datorita faptului ca nu necesita service intr-o unitate specializata, mentenanta facandu-se direct pe santier. Orice piesa consumabila se poate schimba in 2 minute fara niciun efort sau cunostinte tehnice.

Pe Airless Consulting găsești diferite variante ale pompei de zugravit GX21.

Astfel, poti alege varianta basic care contine doar pompa airless, poti alege varianta standard care include si accesoriile pompei (furtun, pistol de pulverizare, duza), sau poti alege kitul complet care pe langa accesoriile de baza ale pompei de zugravit contine si accesorii suplimentare care sa te ajute sa lucrezi si mai usor pe santier. De exemplu, kitul complet contine si un set de extensii de diferite dimensiuni.



Aceste extensii se ataseaza pe pistolul de pulverizare si iti permit sa pulverizezi, simplu si rapid, material chiar si in zonele inalte sau greu accesibile. 

  1. Pompa Graco 390 PC STAND

Vopsirea airless cu Graco 390 PC STAND  este o pompa fiabila si poti sa ii inlocuiesti piesele de schimb principale rapid si usor - fara sa ai nevoie de unelte. Ansamblul de pompare Endurance Chromex are o durabilitate ridicata si rezista in timp de 2 ori mai mult fata de cel al competitiei - il poti schimba in cateva minute direct pe santier. Materialul se extrage direct din galeata, iar duza de pulverizare 517 te ajuta sa obtii o pulverizare uniforma. Sistemul ProGuard iti protejeaza pompa impotriva fluctuatilor de curent. Pompa de zugravit Classic 390 este usor de curatat si intretinut. Livrarea pentru pompa de zugravit, vopsit, Graco CLASSIC 390 PC includ pompa de zugravit Classic 390 PC, un furtun BlueMAX II 1/4” de 15 metri, un pistol de pulverizare FTX-E (4 degete), o duza de pulverizare 517 si suport de duza RAC X.



 
  1. Pompa Graco ST- MAX-II 595PC

Pompa Graco ST-MAX-II 595PC  este o pompa pe piston, are un debit de 2,6 l / minut si este potrivita pentru lucrari medii, pana in 1500 m2. Pompa este potrivita pentru urmatoarele materiale : lacuri, vopsele, baituri, lavabile, solutii de ignifugat.
Pompa are o presiune maxima de lucru de 227 bari, un motor de 1.19 kW si se alimenteaza electric. Lungimea maxima a furtunului este 45 m ceea ce iti ofera o flexibilitate ridicata pe santier, iar dimensiunea maxima a duzei este de 0.027. Are o greutate de 33 kg si este livrata cu toate accesoriile de care ai nevoie pentru a o pune in functiune direct pe santier cand ajunge la tine (pompa, furtun de 15 metri, pistol, duza de pulverizare, suport de duza).

 
  1. Pompa Wagner ProSpray 3.20

Pompa de zugravit Wagner ProSpray 3.20 are un debit de 1.6 litri pe minut si este ideala pentru cei care au lucrari de tipul case si apartamente. Aceasta pompa iti permite sa aplici materiale folosind o presiune scazuta (cu pana la 55% mai mica decat in mod normal), ceea ce prelungeste durata de viata a pompei. Poti aplica lacuri, vopsele, baituri, lavabile, solutii de ignifugat.

Pompe de vopsit airless

Toate pompele recomandate mai sus sunt pompe de vopsit airless cu piston. Constructia lor este un pic mai complexa, existand mai multe piese de uzura, insa intretinute corespunzator sunt pompe cu o durata de viata ridicata si sunt extrem de eficiente pentru foarte multe tipuri de materiale. In plus, vei gasi cu usurinta piese de schimb ceea ce inseamna ca te pot tine si o viata intreaga.

Daca reusesti sa pulverizezi pe pereti mai repede materialul atunci poti trece mai repede la urmatorul pas din lucrare. Iata care sunt pasii pe care ii urmam noi atunci cand zugravim

Pompele airless profesionale sunt alegerea potrivita pentru zugravi de meserie care vor sa obtina rezultate de inalta calitate si sa-si scurteze timpul de lucru necesar pentru fiecare lucrare. O pompa de vopsit airless isi merita fiecare banut pentru ca obtii rezultate mult mai calitative, perfecte din ce ne-au marturisit clientii, fata de cele obtinute cu pensula si trafaletul.

Da, va fi degajata vopsea in aer, dar exista modalitati prin care poti reduce aceasta cantitate. In plus, beneficiile pe care le obtii folosind o pompa de vopsire sunt mult mai mari decat acest mic impediment. Poti reducere vaporii din aer prin folosirea celei mai reduse presiuni care iti asigura o pulverizare unifroma si o tehnica de lucru corecta. Urmareste videoclipul de mai jos pentru detalii. 

 

Vei realiza cam aceleasi operatiuni ca si cu trafaletul doar ca folosind o pompa airless vei reusi sa acoperi fara probleme suprafete mai mari, fara efort in plus. Noi spunem ca zugravitul cu o pompa airless se transforma intr-o joaca, intregul proces e mult mai usor si rezultatul final poate fi mai bun.

Timpul dedicat curatarii pompei poate fi la fel de lung sau mai scurt decat cel dedicat curatarii ustensilelor traditionale de zugravit, cum ar fi trafaletul. In plus, poti scurta timpul dedicat intregii lucrari cu cel putin de 10 ori.

Noi zicem ca merita investitia. 

Achizitionarea unei pompe de zugravit airless este o investitie. Vei obtine usor banii inapoi pe care i-ai folosit in momentul cumpararii. Cu ajutorul unei pompe airless vei realiza mai multe lucrari fara sa-ti afectezi performanta.

 
 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

Vezi mai multe pompe pentru proiecte mici

Iată ultimele noastre articole:

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!