Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Cele mai bune pompe airless de pe Airless Consulting in functie de dimensiunea lucrarilor tale

Cele mai bune pompe airless de pe Airless Consulting in functie de dimensiunea lucrarilor tale

Astazi iti vor prezenta cele mai bune pompe airless in functie de dimensiunea lucrarilor tale. Vei descoperi 4 exemple concrete: 3 pompe de zugravit airless si o pompa de glet. Am ales acest subiect pentru ca am observat de-a lungul timpului, cum multi dintre meseriasi nu stiu cum sa abordeze intrebarea ”Ce pompa airless sa aleg?”.

Pompa airless se alege in functie de 2 factori:

  • Dimensiunea lucrarilor tale
  • Tipul de materiale pe care iti doresti sa-l pulverizezi

Aparent pare simplu, insa pe piata exista o multitudine de variante de pompe airless. Fiecare categorie de proiecte, fie ca vorbim despre proiecte mici, proiecte mari sau proiecte medii, este inundata cu diferite tipuri si modele de pompe airless.

In acest articol am ales 4 pompe airless pe care ti le voi prezenta in detaliu. Le-am ales pe baza experientei mele de peste 10 ani in domeniu luand in considerare fiabilitatea lor, adica cat de practice sunt pe termen lung si evident, calitatea.

 

Care sunt cele mai bune pompe airless in functie de dimensiunea lucrarilor tale?

Proiecte foarte mici

Voi incepe cu prezentarea unei pompite, sa o numim asa: Pistol Graco Ultramax airless handheld.

 

 

Acest pistol functioneaza pe baza de baterii si vine la pachet cu un recipient unde vei adauga vopseaua.

Este un instrument de vopsit foarte mic, ideal pentru pulverizarea a 500ml sau chiar unui litru de vopsea. Recomand un pistol de vopsit graco ultramax airless handheld doar celor care vor sa realizeze lucrari de tipul ”Do It Yourself”.

Cu ajutorul unui pistol de vopsit vei putea fara probleme sa acoperi cu vopsea cadrul unui geam, o usa si alte piese de mobilier sau sa faci retusuri unui perete vopsit deja cu lavabila.

Trebuie sa retii ca un pistol de vopsit nu este recomandat pentru vopsirea unor pereti intregi, a unei camere sau a unui apartament pentru simplul fapt ca nu are capacitatea necesara pentru a realiza acest lucru.

Un pistol graco ultramax handheld este o varianta airless pentru pulverizarea unei cantitati foarte reduse de vopsea.

Avantajul principal al acestui produs profesional este ca nu are fir ceea ce faciliteaza miscarea cu usurinta in timpul utilizarii.

! Cu ajutorul lui se pot pulveriza si materiale pe baza de solvent.


Proiecte mici

Cand spun proiecte mici ma refer la lucrari de 500-600 de metri patrati, iar cele mai reprezentative exemple in acest caz sunt casele si apartamentele.

Vreau sa-ti fac cunsotinta cu vedeta pompelor airless, cea mai aleasa pompa de zugravit de catre clientii nostri: pompa de vopsit GRACO GX21.

Principalul motiv pentru care aceasta pompa airless este atat de populara este fiabilitatea foarte ridicata.

Vei gasi intotdeauna cu usurinta piese de schimb pentru pompa graco GX21. Vei putea sa realizezi inlocuirile chiar pe santier, cazurile in care vei fi nevoit sa mergi cu ea la service sunt rare spre inexistente.

Daca zugravesti cu regularitate 1-2 apartamente poti sa folosesti fara probleme pompa de vopsit Graco GX21 in fiecare zi. Aceasta pentru ca este o pompa de zugravit profesionala care rezista in timp.

Cu toate acestea, nu iti recomand sa o folosesti pentru zugravirea unui bloc intreg sau a unei hale. Daca alegi sa faci acest lucru, vei suprasolicita pompa, iar randamentul pe care il vei obtine va fi foarte scazut.

Totodata, fiabilitatea pompei Graco GX21 va fi redusa pentru ca aceasta pompa de zugravit nu a fost creata pentru un flux de lucrari de dimensiuni care depasesc 600 de metri patrati.

Folosind pompa GX21 vei putea pulveriza marea majoritatea a vopselelor lavabile, iar duza maxima pe care o poti folosi are dimensiunea de 0,021 inch.

Daca vei dori sa pulverizezi materiale care necesita o duza mai mare, iti recomand sa te gandesti la achizitionarea unei pompe de capacitate mai mare pentru a putea aplica corespunzator toate tipurile de vopsele pe care vrei sa le folosesti in proiectul tau.



 

Proiecte medii

A treia si ultima pompa de zugravit airless pe care ti-o prezint in acest articol este o pompa reprezentativa pentru cele destinate lucrarilor medii, de peste 1000-1500 de metri patrati pe zi.

Pompa airless Graco Ultramax II 795 Procontractor este un model care vine cu cateva accesorii in plus fata de varianta standard.

Este o pompa de zugravit ideala pentru lucrari medii spre mari. Este potrivita si daca vrei sa folosesti materiale care impun o duza mai mare decat cea de 0,021 inch maxim acceptata pentru pompa de vopsit Graco GX21.

Posibilitatea pulverizarii unor tipuri de materiale mai vascoase reprezinta un avantaj. Poti aplica vopsele poliuretanice, vopsele bicomponente sau vopsele create pentru alte aplicatii mai speciale.

Pompa Graco Ultramax 795 ProContractor este folosita cel mai des de firme de constructii destul de mari care au un numar de lucrari ridicat.

Un alt avantaj pe care il are modelul 795 ProContractor este reprezentat de faptul ca are un litraj pe minut mai mare decat modelele mai micute.

Aceasta pompa airless de vopsit poate fi conectata la 2 sau 3 pistoale de pulverizare. Drept urmare, daca suprafata pe care vrei sa o acoperi intr-o singura zi este destul de mare, 3 operatori din echipa ta pot pulveriza vopsea in acelasi timp.

Astfel, vei putea sa acoperi mult mai multi metri patrati din totalul pe care il ai de vopsit in timp record.



 

Pompa de glet

Am ales sa-ti prezint cea mai mare pompa de glet de la Graco. Este o pompa fenomen creata de acest brand datorita capacitatii sale de a pulveriza 12 litri pe minut.

Folosind-o la propriile lucrari, am descoperit ca pe langa faptul ca este o pompa ideala pentru pulverizarea materialelor vascoase, este si printre cele mai fiabile pompe pentru gleturire de la noi din tara.

Despre ce pompa de glet airless este vorba? Pompa Graco T-Max 6912.


Pompa T-Max 6912 este potrivita pentru gleturile folosite cu preponderenta in Romania. Vorbesc despre gleturile la sac. Prima oara premixam materialul cu apa, iar apoi il vom adauga in cuva pompei airless si il vom pulveriza.

Aceasta pompa poate pulveriza aproape o cantitate dubla de material fata de celalalte modele de la T-MAX. Pompa de glet T-MAX 657 sau 506 pot pulveriza 7 - 6 litri pe minut. Randamentul pe care il vei obtine folosind o pompa de glet T-MAX 6912 este incontestabil mult mai ridicat.

Toate pompele de glet T-MAX sunt fiabile pentru gletul la sac folosit in Romania. Daca ai o echipa foarte mare, de peste 10 oameni, iti recomand pompa T-MAX 6912 cu ajutorul careia vei obtine mult mai rapid rezultatele dorite.

Folosind pompe de glet Graco din gama T-MAX vei putea pulveriza gelturi, adezivi si tencuieli decorative. Pentru pulverizarea de adezivi si tencuieli decorative vei avea nevoie de un kit special si un compresor care trebuie achizitionare separat de pompa de glet.

Iti recomand, daca alegi aceasta pompa de glet airless, sa ai 3-4 echipe formate din cate 2 oameni care sa se ocupe strict de finisarea gletului. Gletul nu trebuie sa stea niciodata foarte mult in cuva. Acesta trebuie pulverizat cat mai repede de la momentul in care este introdus in cuva.

Afla in videoclipul de mai jos cum se amesteca gletul si ce ustensile profesionale iti vin in ajutor.

 

Scurt rezumat:

Alege cele mai bune pompe airless:

  • Ultramax Handheld pentru usi geamuri pereti mici de retusat
  • Graco gx21 pentru case si apartamente, lucrari relativ micute rezidentiale
  • Ultramax 2 796 pentru lucrari mai mari, blocuri, hale sau spatii industriale
  • Graco t-max 6912 este destiant pt cei care vor sa aplice gleturi si au lucrari mari

Pentru cei care au lucrari mici si vor sa aplice glet recomand pompele de glet Graco T-MAX 657, 506 sau pompele de glet Euromair Minijet 80, Minijet 120 sau JetMix 100 cu malaxare integrata.




 

Acestea sunt cele mai bune pompe airless pe care eu le recomand cu incredere.

Primesc enorm de multe telefoane de la persoane care nu situ cum sa faca alegerea potrivita.

Eu recomand cu incredere pompe airless de la Graco sau Euromair. Acestea reprezinta o gama profesionala de pompe foarte fiabile destiante mesterilor profesionisti. Intretinuta si curatata corespunzator o pompa airless poate fi folosita o viata intreaga. Orice defectiune vei intampina vei gasi relativ rapid o solutie.
 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!


Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111


P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber.Afla mai multe despre povestea Airless Consulting apasand aici.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!