Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Ce furtun este potrivit pentru a pulveriza glet?

Ce furtun este potrivit pentru a pulveriza glet?

Ai o pompa de glet? Perfect. Astazi iti recomand 3 tipuri de furtun potrivite pentru a pulveriza glet. In primul rand, vreau sa-ti reamintesc ca pentru a-ti raspunde la intrebarea ”Ce furtun este potrivit pentru a pulveriza glet?” trebuie sa tii cont de doua lucruri importante: diametrul furtunului si tipul filetului. 

In cazul pulverizarii gletului ai nevoie de un furtun cu un diametru mai mare pentru ca ai nevoie de o cantitate mai mare de material care sa poate fi transportata catre pulverizator. Gletul este un material cu o vascozitate ridicata care necesita un furtun mai gros pentru a putea fi pulverizat. 

Filetul caracteristic furtunurilor potrivite pentru a pulveriza glet este mai mare si asigura prinderea dintre furtun si pistolul de pulverizare, insa daca acesta nu se potriveste cu filetul pulverizatorului poti folosi un adaptor pentru a le conecta. Gasesti toate adaptoarele disponibile pe Airless Consulting aici. Apropo, poti folosi un adaptor si pentru a conecta doua furtunuri. Astfel vei obtine mai multa flexibilitate in timpul lucrarilor. 

 

Ce furtun este potrivit pentru a pulveriza glet?

 

Mai jos gasesti exemple concrete de furtunuri cu ajutorul carora vei pulveriza glet.

 

Acest furtun este potrivit pentru pompele airless T-MAX, având o lungime de 10 metri și un filet de 1”, adică 2,54 centimetri. Presiunea maximă la care poate fi folosit este 69 bari. 


 

Furtunul Graco Bluemax II are 15 metri și un filet de ½”, adică 1,27 centimetri. 


 

 

Acest furtun are 15 metri și un filet de ½” cu diametrul interior de 33 centimetri. Acesta poate fi folosit la o presiune maximă de 250 bari. Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

Vezi mai multe furtunuri

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!