Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Ce beneficii ofera Airless Consulting?

Ce beneficii ofera Airless Consulting?

Airless Consulting are principalul scop de a-ti veni in ajutor. De la sfaturi practice, recomandari pe baza experientei proprii, videoclipuri explicative si pana la inclusiv aceste articole de blog :), facem tot ce ne sta in putinta ca tu sa ai la indemna toate informatiile de care ai nevoie. Ce beneficii ofera Airless Consulting?

Pe langa prezenta constanta in online, am creat cateva servicii care iti pot fi de folos atunci cand vrei sa achizitionezi un produs profesional de pe Airless Consulting. 
 

Ce beneficii ofera Airless Consulting?

 

  1. Programul Buy Back 

Acest program se adreseaza celor care au deja o pompa airless si vor fie sa faca o noua investitie in acest sens, fie sa isi vanda pompa. 

Practic, pe prima pagina a site-ului Airless Consulting vei gasi o sectiune dedicata programul Buy Back unde poti sa completezi un chestionar pentru a ne solicita ajutorul. 

Daca esti eligibil te vom contacta pentru a-ti achizitiona pompa. Sunt doua mari conditii pe care trebuie sa le indeplinesti:

  • Sa ai o pompa airless profesionala de la unul dintre brandurile urmatoare: Graco, Wagner, Euromair, Titan, AGP sau Farbmax
  • Pompa airless sa fie functionala

 


 
  1. Rate prin TBI PAY

O pompa airless isi scoate banii rapid, dar daca vrei sa nu ai o cheltuiala mare din prima poti alege sa achizitionezi pompa prin optiunea TBI PAY. 

De exemplu, sa zicem ca vrei sa achizitionezi pompa de vopsit Graco GX21, cea mai populara pompa airless de pe Airless Consulting. 

Odata ajuns pe pagina produsului, vei vedea automat care este valoarea ratei lunare asociata achizitionarii pompei, impartita pe 24 de luni, asa ca in imaginea de mai jos. 

 

Pracitc, poti aplica pentru un credit instant, 100% online. Ai nevoie doar de datele buletinului tau si sa urmezi pasii indicati de TBI Pay. Click aici pentru mai multe detalii. 

 

3.Consultanta GRATUITA

Poti contacta oricand echipa Airless Consulting:

  • La numarul de telefon 0724 071 111

 

Orice intrebare ai avea, promitem sa iti oferim toate informatiile de care dispunem pentru a te ajuta sa faci cele mai bune alegeri pentru necesitatile pe care le impune tipul de lucrari pe care le realizezi. 

Totodata, daca achizitionezi o pompa airless de la noi, iti oferim gratuit si un training pentru a utiliza pompa la capacitate maxima, a o depozita corespunzator si a o curata. La fel si cu orice produs pe care il alegi, iti spunem tot ce trebuie sa stii despre el si despre cum poti sa-l folosesti. 

 

  1. Programul de inchiriat pompe 

Programul de inchiriat pompe este o optiune potrivita pentru cei care vor sa testeze o pompa inainte sa o achizitioneze sau pentru cei care au parte ocazional de lucrari pe care vor sa le realizeze intr-un timp scurt si eficient. 

ATENTIE

Inchiriem doar pompe  de vopsit si doar pe raza județului Cluj. 

Afla aici mai multe detalii despre inchirierea unei pompe airless de la Airless Consulting. 

 

  1. Transport GRATUIT

Oferim transport gratuit pentru cei care plaseaza o comanda mai mare de 700 de lei pe care sa o achite cu cardul. 

De exemplu poti alege sa-ti achizitionezi un set de accesorii folositoare pentru orice lucrare in care treci de la pereti tencuiti la pereti zugraviti. 

  • Trafalet Anza + Prelungitor 115 - 197
  • Spatula Hawe + Adaptor pentru tavan
  • Slefuitor circular Hyde + Perie Desprafuire 

Practic, alegi 6 produse profesionale pe care le poti folosi pe termen lung si sunt utile pentru realizarea oricarei lucrări. 




  1. Service specializat

Avem o echipa care se ocupa de partea de service a pompelor airless. De cele mai multe ori, lipsa curatarii pompei airless dupa fiecare utilizare duce la probleme de functionalitate a pompei. Materialul se intareste si determina uzarea prematura a unor piese sau chiar impiedica functionarea pompei airless. 

Poti apela la noi cu incredere daca te afli in imposibilitatea de a-ti repara pompa singur sau daca ai nevoie de piese pentru aceasta. 

Apropo, daca ai achizitionat o pompa airless de la noi beneficiezi de MANOPERA GRATUITA, vei plati doar piesele de schimb. 

 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

Vezi promotii si oferte

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!