Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Care sunt etapele unei lucrari de zugravire si gletuire?

Care sunt etapele unei lucrari de zugravire si gletuire?

Inainte de a-ti spune care sunt etapele unei lucrari de zugravire si gletuire vreau sa subliniez faptul ca e foarte important sa fii profesionist in tot ceea ce faci si vei observa ca vei atrage numai rezultate pozitive.

Asadar, sa trecem la subiectul nostru principal din acest articol. Mai jos gasesti cele 10 etape pe care eu le urmez la o lucrare de zugravire si gletuire:

  1. Montajul coltarelor
  2. Primul strat de glet
  3. Al doilea strat de glet
  4. Al treilea strat de glet

Daca iti doresti sa folosesti o pompa de glet airless, iata ce pompa folosesc eu chiar daca nu fac lucrari industriale, aleg pompa pentru glet Graco T-MAX 657 sau Minijet 120.

De ce? Pentru ca la aceste pompe poti sa faci si gletul un pic mai vascos fata de modelele mai mici si au un debit un pic mai mare.

Afla mai multe despre cum poti alege o pompa airless pentru glet.

5. Operatiunea de slefuire a suprafetelor

Poti alege un slefuitor de calitate din gama noastra de produse daca apesi aici.

6. Amorsarea suprafetelor

7. Aplicarea grundului dupa amorsa

8. Retusuri

!!! Acordam o importanta deosebita acestei etape pentru ca stim ca oricat de perfect ai gletui, inevitabil va mai aparea cate o zgarietura care trebuie remediata

  1. Primul strat de lavabila
  2. Al doilea strat de lavabila

Cat timp dureaza o astfel de lucrare?

Avand in vedere ca sunt 10 operatiuni, iar fiecare etapa necesita un timp de uscare de minim o zi, pot spune ca o lucrare de zugravit si gletuire te duce undeva la 20 de zile.

Evident, daca dimensiunea lucrarii tale este destul de mica, vei reusi sa faci maxim 2 etape intr-o zi, deci vei scurta putin timpul alocat lucrarii.

Pe langa metoda de lucru impecabila, uneltele si instrumentele de zugravit de inalta calitate, trebuie sa ai obiceiuri bune pentru a excela la ceea ce faci. Asadar, iti recomand sa te asiguri ca dupa fiecare etapa pe care o realizezi in timpul unei lucrari, cureti atat locul de munca, cat si pompa airless si accesoriile ei.

Spor la treaba!

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

Vezi promoții și oferte

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!