Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Care e diferenta dintre un stator si un rotor?

Care e diferenta dintre un stator si un rotor?

Exista mai multe tipuri de pompe airless care se clasifica in funcție de capacitatea lor, de materialul pe care il poti pulveriza folosindu-le sau de modul de functionare. Drept urmare, daca ar fi sa luam in considerare doar modul in care functioneaza, pot spune ca exista 3 tipuri de pompe airless: pompele pe membrana, pompele pe piston si pompele pe snec. Astazi vreau sa vorbim mai mult despre pompele airless cu snec care au nevoie de un stator si un rotor. Vreau sa-ti spun care e diferenta dintre un stator si un rotor si ce rol indeplinesc in constructia unei pompe airless. 

Inainte de a vorbi totusi despre stator si rotor, vreau să-ți spun mai multe despre caracteristicile pompelor cu snec. 
 

Pompe airless cu snec

 

Pompele cu snec sunt pompe de capacitate mare si sunt potrivite pentru materiale vascoase precum gleturi, adezivi si tencuieli decorative.

Acestea sunt utilizate in general pentru lucrari mari. Au o constructie simpla, fiind destul de usor de schimbat piesele consumabile cum sunt statorul si rotorul.

Pe langa acestea se numara si duza si filtrul.

Exista mai multi factori care determina durata de viata a unei duze si a unui filtru. Iata o lista cu cei mai importanti dintre acestia:

  1. Materialul pe care il folosesti - cu cat un material este mai abrasiv cu atat va scurta durata de viata a duzei si a filtrului
  2. Curatarea si intretinerea - asigura-te sa cureti filtrul pistolului de pulverizare si duza dupa fiecare utilizare si iti recomand sa pastrezi duza in Clepsidra TipClean 
  3. Frecventa utilizarii - de obicei filtrul pistolului de pulverizare trebuie schimbat dupa maxim 6 utilizari, dar acest lucru depinde si de volumul lucrarilor tale


Care e diferenta dintre un stator și un rotor?

 

Deci care e diferenta? Statorul este o parte stabila, iar rotorul este o parte mobila care contribuie la buna functionare a motorului. Impreuna ele formeaza un snec.
 

Ce stator si rotor gasesti pe Airless Consulting?

Pe site-ul nostru vei descoperi seturi formate din stator si rotor pentru pompe de tencuit trifazice. Desi nu sunt pompe airless, pompele de tencuit sunt folosite adesea de multi dintre clientii nostri.

Daca si tu te afli printre cei care au o pompa de tencuit trifazica, iti recomand sa alegi un snec de calitate de la noi.

Iata ce optiuni ai:



 

Poti alege si sa cumperi la pachet 3 bucati, 6, 12 sau chair 30. Descopera toate variantele - click aici

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!