Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Airless Consulting - despre noi

Airless Consulting - despre noi

Airless Consulting este rezultatul visului unui singur om – Sergiu Rad. Pasionat de meseria lui, si-a dorit sa vina in ajutorul tuturor celor din domeniul zugravitului care vor sa foloseasca instrumente pentru adevaratii profesionisti.

 

2010

Povestea #airless in viata lui Sergiu incepe in 2010, cand a auzit pentru prima oara de existenta acestor unelte de zugravit, tencuit si gletuit. Pompele airless te ajuta sa realizezi fiecare lucrare la o calitate superioara, intr-un timp de cel putin 10 ori mai scurt.

2014

Din dorinta de a le incerca cu mana lui, anul 2014 vine cu achizitionarea primei pompe airless, second-hand, de catre Sergiu care era novice in acea perioada in domeniul pompelor airless.

Asadar, alegerea gresita a primei pompe nu a fost deloc o surpriza. Lipsa de informatii utile, complete si practice despre pompele airless l-au motivat pe Sergiu sa devina un expert in acest domeniu si sa ofere indrumare celor care isi doresc sa-si usureze munca, fara sa-si afecteze performanta.

2019

Cinci ani m-ai tarziu, in anul 2019, apare ”Airless Consulting” care este rezultatul tuturor experientelor si cunostintelor acumulate de Sergiu in acest timp. Acesta isi doreste sa ofere solutii reale tuturor zugravilor profesionisti pentru a-i ajuta sa nu treaca prin aceleasi experiente negative prin care el a trecut.

Acum, suntem o echipa, iar noi, cei de la ”Airless Consulting” ne propunem sa ajutam fiecare zugrav profesionist sa faca alegerea potrivita cand vine vorba de pompe airless sau de accesoriile acestora, luand in considerare dimensiunea lucrarilor lor si tipul materialului pe care vor sa il pulverizeze.
 

2020

In anul 2020 ne-am mutat si online, pe site-ul wwww.airless-consulting.ro pentru a fi doar la un click distanta de actuali si viitori clienti. Online, avem oportunitatea de a raspunde mai prompt cerintelor celor care cauta instrumente si unelte de zugravit de calitate. Am adunat intr-un singur loc, atat informatii utile, sfaturi, recomandari, cat si o multime de alte intrebari frecvente, pe pagina de blog a site-ului.

Indiferent daca cauti o pompa pe piston, pe membrana sau pe snec, noi avem solutia pentru tine. Oferim atat produse (piese de schimb - duze, furtunuri, garnituri & altele), cat si servicii (buy back, service) pentru a-ti veni cat mai mult in ajutor.

Airless Consulting iti ofera o gama larga de pompe pentru diverse utilizari, precum:

 

 

Pompele airless ofera diversitate cand vine vorba de tipul de material pe care vrei sa il pulverizezi, in functie de modelul pe care il alegi si de caracteristicile acestuia, poti pulveriza:

  • adezivi
  • amorse
  • gleturi gata preparate / gleturi însăcuite
  • tencuieli pe bază de ciment / tencuieli pe bază de ipsos
  • vopsele lavabile / vopsele pe bază de apă / vopsele pe bază de diluant / vopsele pentru termoprotecție / vopsele poliuretanice
  • hidroizolații
  • lacuri
  • membrane bituminoase
  • soluții pentru ignifugat.

 

Pe Airless Consulting gasesti doar produse la branduri consacrate in domeniu precum Graco, Wagner, Euromair, Purdy, Taiver etc. pentru ca ne dorim tot ce e mai bun pentru clientii nostri. Noi nu vindem doar pompe airless si accesorii, ci le folosim si pe santierele noastre. Drept urmare, orice informatie primita de la noi este testata si verificata.

Airless Consulting are scopul de a deveni partenerul, consultantul si specialistul tau cand vine vorba de pompe airless.

Ce gasesti pe site-ul Airless Consulting?

 

Site-ul nostru este compus din 6 elemente de baza:

  1. Pompe airless
  2. Accesorii pentru pompe airless
  3. Accesorii si unelte de zugravit
  4. Programul buy back
  5. Service pentru pompe
  6. Consultanta.

1. Pompe Airless

Pentru a te ajuta sa gasesti mai usor tipul de pompa airless potrivita pentru tine am impartit aceasta categorie in 4 subcategorii:

 

 

Aici vei gasi pompe airless recomandate in functie de dimensiunea lucrarilor tale: pompe mici (100 – 500 m2), pompe medii ( 500 – 1500 m2) și pompe mari ( 1500 – 5000 m2).

 

Pentru toate pompele airless, inclusiv cele second-hand, oferim garantie.
 

2. Accesorii pentru pompe airless

Aici vei gasi:

 

Oferim duze Graco si Wagner, cat si accesorii pentru duze, respectiv suportul de duza (rac).

 

Folosind adaptoarele sau piesele de conectare poti adapta cu usurinta furtunul la pompa ta airless, chiar daca filetul de la pompa difera. Cu ajutorul pieselor de conectare poti mari dimensiunea furtunului pe care il ai la pompa airless, conectand doua furtunuri si astfel obtinand o raza mai mare de acoperire. Verifica manualul pulverizatorului pentru a vedea lungimea maxima admisa a furtunului.

 

 

Pistoalele de pulverizare sunt pentru diferite tipuri de aplicatii. De exemplu, pistoalele de la Graco, Wagner sau Taiver pentru glet sau lavabila, pistoalele de la Taiver PNEUS sunt pentru vopsirea interioara a unui tub sau teava - fie din beton sau metal.

 

 

Asigura-te ca pompa ta airless va avea o durata de viata cat mai lunga si pastreaz-o in conditii optime folosind produse de calitate de intretinere care impiedica aparitia ruginei sau intrarirea materialului in interiorul pompei airless.

De exemplu avem lichide de intretinere, ulei hidraulic, ulei de ungere pentru piston, bile de curatare pentru furtunuri etc.
 

 

Daca nu gasiti pe site– ul Airless Consulting piesa de schimb dorita, ne puteti contacta si va putem aduce la comanda piesa dorita.

 

 

Oferim diverse produse aftermarket testate de catre noi pentru a ne asigura ca sunt functionale.

 

3. Accesorii si unelte de zugravit

Diferite lucrari in domensiul constructiilor necesita si alte unelte si accesorii pe langa cele mecanziate.

 

4. Programul Buy Back

Programul Buy Back este creat pentru oamenii care vor sa isi vanda pompele airless sau pentru cei care vor sa obtina o reducere la achizitionarea unei pompe airless noua. Pentru a afla daca te incadrezi in programul nostru Buy Back poti completa formularul disponibil pe prima pagina. Apasa aici si completeaza-l.

5. Service

Daca ai probleme cu pompa ta airless si aceasta nu mai functioneaza corespunzator te putem ajuta. Contacteaza-ne apasand aici.

6. Consultanta

 

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111
 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

 

Alege sa lucrezi folosind pompe airless si vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber.

Vezi promoții și oferte
 



Articol de blog

Descopera toate articolele noastre de blog in lista de mai jos si fii mereu la curent cu tot ce e nou in lumea airless. In plus, vei gasi informatii si sfaturi utile pentru orice zugrav profesionist.

  1. Cum pot zugravi? Bidinea, trafalet sau pompa airless?
  2. Cum se schimba filtrul pistolului de pulverizare?
  3. De ce sa aleg o pompă profesională?
  4. Cum reglezi presiunea la o pompa airless?
  5. Cat de des trebuie sa schimb garniturile pompei airless?
  6. Pompa airless – cu membrana, piston sau snec?
  7. Cum aleg duza potrivita pentru pompa airless?
  8. Care e cea mai populara pompa airless?
  9. Cum aleg un furtun pentru pompa airless?
  10. Cum te ajuta folosirea unei extensii la pompa Airless?
  11. La ce te ajuta un adaptor pentru pompa airless?
  12. Scut protector din aluminiu pentru zugravii profesionisti
  13. Kit de gletiere: Decoliss vs. Parfaitliss
  14. Curatarea si intretinerea pompelor airless
  15. Cum aleg o pompa airless de la Graco?
  16. Care e durata de viata a unei duze?
  17. Care sunt componentele principale ale unei pompe airless?
  18. Malaxor Euromair MIXPRO 70
  19. Intrebari frecvente despre pompele airless
  20. Pompa airless pentru glet – care e potrivita pentru mine?
  21. Supapa pentru extensia pistolului de pulverizare – de ce sa o folosesti?
  22. Vapori de vopsea in aer – cum pot fi redusi?
  23. Cate tipuri de filtre exista pentru pompa airless?
  24. Ce semnificatie au culorile duzelor?
  25. Cum folosesc pistolul de pulverizare in siguranta?
  26. Care sunt motivele pentru care pompa airless nu mai functioneaza?
  27. Pompe airless compatibile cu vopsele pentru protectie la foc
  28. Pistol de pulverizare aftermarket vs Pistol de pulverizare original

Urmareste-ne si afla ce produse pot ajunge la tine la un pret promotional. Pe Facebook postam si videoclipuri saptamanal, da un ochi si acolo. Gasesti videoclipurile noastre aici sau pe pagina noastra de YouTube.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!