Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Cum aleg un spaclu?

Cum aleg un spaclu?

Un spaclu este o unealta pe care o folosesti la lucrarile de tencuit si gletuit. Cu ajutorul ei poti realiza o serie de operatiuni specifice acestor lucrari pe care urmeaza sa le descoperi in acest articol. 
 

Ce este un spaclu?

Spaclul este format dintr-o lama din otel cu diferite tipuri de maner. Lama acestuia poate avea mai multe dimensiuni.  Fiecare este potrivit pentru o anumita suprafata. Cu cat dimensiunea lucrarii tale este mai mare, cu atat lama spaclului ar trebui sa fie mai lata. 
 

Cand trebuie sa folosesc aceasta unealta?

Aceasta unealta este folosita pentru a razui peretii de vopseaua sau stratul de glet anterior. Asadar, daca cauti un spaclu pentru razuit, iti recomand sa alegi un spaclu englezesc. Acesta are o lama foarte rezistenta, care nu se indoaie usor, si poate fi folosit chiar si pentru a razui de pe podea glet in cazul in care te confrunti cu aceasta situatie.

Apasa aici si vezi un videoclip despre spaclul englezesc in care iti vorbesc personal despre acesta.

Totodata, il poti utiliza pentru a realiza finisaje minore cu glet si pentru a chitui rosturile. Poti folosi spaclul atat pentru a elimina material, dar si pentru a-l aplica. Este specific lucrarilor cu glet si tencuieli, atat pentru lucrarile interioare, cat si pentru cele exterioare. 

Cum aleg un spaclu?

Orice unealta de zugravit se alege in functie de tipul lucrarilor pe care le realizezi, de dimensiunea acestora si de materialul pe care vrei sa il folosesti. 

Exista o serie de tipuri de spacluri - fiecare se diferentiaza prin dimensiune. 



Orice spaclu de pe Airless Consulting este atent ales intrucat vrem sa oferim doar scule si unelte de calitate, rezistente si durabile.  

Apasa aici si vezi toate modelele de spaclu disponibile la noi pe site. 

Un spaclu special este spaclul de la Super Prof care este turnat dintr-o singura bucata. Practic este redus riscul ruperii manerului caci de cele mai multe ori spaclul se rupe de la imbinarea dintre maner si lama. Acesta este realizat din otel inoxidabil si este unul dintre spaclurile cu o rezistenta ridicata. 

Apasa aici si vezi un videoclip in care iti povestesc personal mai multe despre spaclurile Super Prof. 

 

Daca ai numeroase lucrari de glet si tencuieli atunci iti recomand un kit de spacluri profesionale care raspund oricaror dintre nevoile tale pe santier. Acesta este de la LOutil Parfait si contine 7 spacluri - de la 2 centimetri latime si pana la 15 centimetri. 


Aceste spacluri sunt realizate din inox si prezinta o flexibilitate ridicata in timpul folosirii, fiind utile si usor de folosit. Vei obtine rezultatele pe care ti le doresti eficient si rapid. 

Pentru a facilita transportul si depozitarea acestor spacluri, acestea vin intr-o husa special creata. 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting apasand aici.

Vezi gletiere si spatule

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!